O nama

Pin hidraulika d.o.o. je obiteljska tvrtka koja je osnovana i registrirana na Trgovačkom sudu u Zagrebu 1994 g., gdje nam je i danas sjedište. Od tada je tvrtka u neprekidnom radu i kontinuirano rastemo i širimo asortiman svojih proizvoda i usluga kako bi zadovoljili zahtjeve tržišta.

Osnovna djelatnost tvrtke je servis i održavanje te prodaja i distribucija dijelova hidrauličnih komponenti. Posebice smo se fokusirali na hidraulične pumpe svih proizvođača te smo tokom godina razvili partnerske odnose s našim dobavljačima po čitavom svijetu.Danas smo tu da Vam prezentiramo rezultate našeg rada kao i kvalitetne proizvode koje zastupamo te imamo u svojoj ponudi. Naš predan rad i posvećenost poslu prepoznat je i od strane naših kupaca koji su nas prepoznali kao kvalitetnog pružatelja usluge u području servisa i prodaje rezervnih dijelova hidrauličnih komponenti. Naši kupci su većinom tvtke iz građevinske, poljoprivredne, šumarske, metaloprerađivačke industrije te komunalna poduzeća.

Prednost naše tvrtke je dugogodišnje iskustvo u servisiranju hidrauličnih komponenti, fleksibilnost, motivirano osoblje, stalno usavršavanje naših zaposlenika te konstantno širenje usluge i visoko kvalitetnih proizvoda. Kvalitetu Pin-hidraulike d.o.o. su prepoznali naši kupci na području čitave Hrvatske i susjednih zemalja s kojima nastojimo razviti partnerske odnose na obostrano zadovoljstvo.

Spremni smo izići u susret svakom poslovnom prijedlogu i mogućoj novoj suradnji.

Zupčaste pumpe

Ovlašteni smo zastupnici talijanskog proizvođača hidraulične opreme Galtech. U našoj ponudi možete pronaći zupčaste pumpe i hidromotore grupe 1, 2 i 3.

Kiper pumpe

Ovlašteni smo zastupnici i distributeri renomiranog talijanskog proizvođača hidrauličnih komponenti OMFB. U našoj ponudi možete naći kompletan asortiman hidrauličnih komponenti, elektrohidrauličnih agregata te ukapčalica za kamione.

Hidraulična crijeva

U mogućnosti smo Vam ponuditi izradu hidrauličnih crijeva po uzorku sa svim potrebnim priključcima, Svu robu držimo na skladištu te smo u mogućnosti izraditi crijeva u vrlo kratkom roku kako bi Vaša radna jedinica bila u što kraćem zastoju.