Servis

Pin hidraulika d.o.o. ima iskustvo koje tražite - više od 20 godina u servisiranju hidrauličnih komponenti. Posjedujemo servisnu radionu opremljenu svim potrebnim alatima, uređajima i strojevima namjenjenim za servis i obradu hidrauličnih komponenti kao i skladište rezervnih dijelova te smo stoga u mogućnosti ukloniti kvarove u relativno kratkom vremenu. Naš tim servisera s dugogodišnjim iskustvom opremljen je i servisnim vozilom u kojem se nalaze svi potrebni alati i mjerni uređaji za izlazak na hitne intervencije na terenu na području čitave Hrvatske i susjednih zemalja. Nazovite nas ukoliko trebate dijagnostiku, servis ili redovno održavanje hidraulike na Vašem radnom stroju.

Servisiramo i isporučujemo rezervne dijelove za:

 • Hidraulične pumpe i hidromotore
  Bosch Rexroth, Kawasaki, Uchida, Linde, ZF, Komatsu, Daikin, Nachi, Toshiba, Caterpillar, Liebherr, KYB, Parker, Hitachi, Sauer Danfoss, Vickers, Volvo, Eaton, Yuken, Kobelco, ...
 • Automatski mjenjači i diferencijali
  Clark, ZF, Dana Spicer, Allison, Twin Disc, Carraro, ...
 • Hidraulični servo upravljači i pumpe upravljača
  za sve vrste vozila i strojeva TRV, ZF, Mercedes
 • Hidraulični akumulatori
  Fox, Hydro Leduc, Hydac, Olaer, Bosch te punjenje akumulatora plinom
 • Hidraulični cilindri
  servis svih vrsta hidr.cilindara
 • Hidraulični čekići
  Indeco, Montabert, Furukawa, Krupp, Komac, CAT, JCB, Korejski čekići, ...
 • Hidraulični razvodnici
  Servis svih tipova hidrauličnih razvodnika
 • Ostali hidraulični sklopovi
  utovarne rampe, kranovi, hidraulične instalacije, ...

Nudimo Vam i ugradnju hidrauličnih instalacija za pogon dodatnih aplikacija (hidr.instalacije za čekić, instalacije za ralice na zimskim službama, te ostale hidraulične aplikacije) na radnim strojevima i kamionima.

Obzirom na naše bogato iskustvo u servisiranju razvili smo "šesto čulo" za pronalazak kvara na vašem radnom stroju (bageri, kombinirke, utovarivači, betonske pumpe, viličari, autokranske dizalice, kranovi, kiperi, poljoprivredni strojevi i sl.) bilo kojeg proizvođača. Nazovite nas s povjerenjem ukoliko je potrebno hitno dijagnosticirati kvar na Vašem stroju, a mi ćemo ga u najkraćem mogućem roku otkloniti i tako Vam uštedjeti vrijeme i novac.

Garantiramo Vam brzu i pouzdanu uslugu s korektnim cijenama, poštivanjem dogovorenih rokova isporuke te garancijom na izvedene radove.

Zupčaste pumpe

Ovlašteni smo zastupnici talijanskog proizvođača hidraulične opreme Galtech. U našoj ponudi možete pronaći zupčaste pumpe i hidromotore grupe 1, 2 i 3.

Kiper pumpe

Ovlašteni smo zastupnici i distributeri renomiranog talijanskog proizvođača hidrauličnih komponenti OMFB. U našoj ponudi možete naći kompletan asortiman hidrauličnih komponenti, elektrohidrauličnih agregata te ukapčalica za kamione.

Hidraulična crijeva

U mogućnosti smo Vam ponuditi izradu hidrauličnih crijeva po uzorku sa svim potrebnim priključcima, Svu robu držimo na skladištu te smo u mogućnosti izraditi crijeva u vrlo kratkom roku kako bi Vaša radna jedinica bila u što kraćem zastoju.